Kieviet logo

DIENSTEN

Ambacht en Vakmanschap sinds 1987

Spuiten

In de inpandige spuitcabine verzorgt Kieviet Autoschadebedrijf specialistisch spuit- en plaatwerk. Hoogwaardige, milieuvriendelijke lakken worden computergestuurd gemengd. Bij dit proces is de combinatie van hoogstaande technologie en gedegen handwerk essentieel.

Demonteren, ontroesten, lassen, schuren en strak maken, grondlakken, weer schuren, spuiten, monteren, afwerken en poetsen. Complete precisie in alle facetten van het spuitproces. In onze hightech spuitcabine zijn luchtsnelheid en temperatuur perfect op elkaar afgestemd. Ons resultaat: een smetteloze carrosserie.

Uitdeuken

Uitdeuken zonder spuiten is verfijnde techniek. Toepasbaar bij schades, die niet groter zijn dan het oppervlak van een golfbal. Hagelschade en kleine parkeerdeukjes verhelpen we met deze methode. De originele lak blijft volledig intact. Het herstelproces van grotere blik- en bumperschades begint eveneens met het nauwgezet uitdeuken.

De eerste stap naar volledig herstel! Van welke omvang de ontsiering ook is, de tarieven van Kieviet Autoschadebedrijf zijn verrassend. Net als het onzichtbare eindresultaat!

Richten

Ontwrichte delen, verbuigingen en chassis afwijkingen spoort Kieviet Autoschadebedrijf op middels en geavanceerd elektronisch meetsysteem. Onze richtbank meet waar het voertuig niet meer voldoet aan de exacte fabrieksspecificaties. Wij lijnen uit, maar vervangen gedeformeerde delen en elementen die niet meer aan de veiligheidseisen van de fabrikant voldoen. Na herstel is uw veiligheid volledig gewaarborgd.

Contact

De Hofstede 30B
4033 BV Lienden
0488 - 483 412
info@kieviet.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.30 uur
Zaterdag
08.30 - 12.00 uur
Zondag gesloten

Volg ons!

RDW Erkend